Η τρυφερή φωτογραφία για τα γενέθλια της Βασίλισσας!


Η βασίλισσα Ελισάβετ γίνεται σήμερα 90 ετών και οι εορταστικές φωτογραφίες που δίνει στη δημοσιότητα το Παλάτι προς τιμήν της δεν έχουν τελειωμό. Μετά τη χθεσινή φωτογραφία της ίδιας με τους τρεις διαδόχους του βρετανικού θρόνου, όπου ο μικρός πρίγκιπας George ήταν καταπληκτικός, σήμερα μια νέα τρυφερή φωτογραφία έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Πρόκειται για μια φωτογραφία που τράβηξε η διάσημη φωτογράφος Annie Leibovitz και δείχνει τη Βασίλισσα περιστοιχισμένη από δύο εγγόνια και πέντε δισέγγονά της! Και μάλιστα στην αγκαλιά της κρατά την μόλις ενός έτους Princess Charlotte, την κόρη του πρίγκιπα William και της Kate Middleton.

Στη φωτογραφία φαίνονται η 12χρονη πριγκίπισσα Louise και ο 8χρονος πρίγκιπας James, τα παιδιά του μικρότερου γιου της Βασίλισσας, του πρίγκιπα Εdward. Εκτός από τον George και την Charlotte, φαίνονται άλλα τρία δισέγγονα, η 5χρονη Savannah και η 4χρονη Isla, που είναι κόρες του εγγονού της Βασίλισσας, Peter. Η χαριτωμένη μικρούλα που κρατά την τσάντα είναι η 2χρονη Mia και είναι κόρη της εγγονής της βασίλισσας, Zara. (Η Ζara και ο Peter είναι παιδιά της μοναχοκόρης της Βασίλισσας, της πριγκίπισσας Anne).